§ 112 Tutkimuslupahakemus /COVID-19-epidemian aikaisten rajoitusten vaikutukset ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluihin ikääntyneiden palveluissa toimivien hoitotyön johtajien ja esihenkilöiden näkökulmasta

Lataa 

KEUDno-2022-11576

Päätöspäivämäärä

21.11.2022

Päätöksen tekijä

kuntayhtymän johtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Hallintosäännön § 18 kohdan 4 mukaan kuntayhtymän johtaja päättää luvan antamisesta tieteellisiin tutkimuksiin ja tietojen luovuttamisesta tähän tarkoitukseen

Kuvaus

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää COVID-19-epidemian aikaisten rajoitusten vaikutuksia ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluihin ikääntyneiden palveluissa toimivien hoitotyön johtajien ja esihenkilöiden näkökulmasta.

Tutkimuksen tavoitteena on tuottaa tietoa ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseksi epidemia-aikana.

Hoitotyön johtajien ja esihenkilöiden kokemusten kuvaamiseen soveluu parhaiten kvalitatiivinen eli laadullinen tutkimusmenetelmä. Laadullinen tutkimusaineisto tullaan keräämään loka-marraskuussa 2022. Aineisto analysoidaan induktiivisella sisällönanalyysillä.

Päätös

Myönnän tutkimusluvan Suvi Hytösen tutkimukseen COVID-19-epidemian aikaisten rajoitusten vaikutukset ikääntyneiden sosiaali- ja terveyspalveluihin ikääntyneiden palveluissa toimivien hoitotyön johtajien ja esihenkilöiden näkökulmasta.

Tutkimuslupa on voimassa 31.3.2023 saakka.

 

Allekirjoitus

Pirjo Laitinen-Parkkonen, kuntayhtymän johtaja

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut