§ 1 Sosiaalityöntekijän virka, lastensuojelun sijais- ja jälkihuolto, idän tiimi

Lataa 

KEUDno-2022-9884

Päätöspäivämäärä

26.10.2022

Päätöksen tekijä

lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon esimies, Tuusula ja Järvenpää

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymän sosiaalityöntekijän vakituinen virka/määräaikainen virka on ollut haettavana 24.3-14.4.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana kuntayhtymän kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 12§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat

Virkaa haki määräaikaan mennessä kaksi hakijaa. Hakijat täytti säädetyt sijaiskelpoisen kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura -rekrytointijärjestelmästä. 

Molemmat hakijat haastateltiin. Haastattelijoina toimi sijais- ja jälkihuollon esimiehet.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailujen perusteella sopivin kuntayhtymän määräaikaiseen virkaan on Ulla Vanhoja.Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa. Virkaa täytettäessä on noudatettava perustuslain 125 §:ssä säädettyjä yleisiä virkanimitysperusteita, jotka ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

•    sosiaalityöntekijän määräaikaiseen virkaan ajalle 16.5.2022 – 14.5.2023 valitaan Ulla Vanhoja
•    päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
•    viran koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

Allekirjoitus

Mirva Lehtimäki, sijais- ja jälkihuollon esimies (idän tiimi)

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut