§ 19 Sosiaalityöntekijän virka, palvelutarpeen arviointi idän tiimi

Lataa 

KEUDno-2022-11339

Päätöspäivämäärä

10.10.2022

Päätöksen tekijä

asiakasohjauksen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymän sosiaalityöntekijän vakituinen virka on ollut haettavana 15-29.9.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana kuntayhtymän kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän tutkinto. 

Virkaa haki määräaikaan mennessä neljä hakijaa, joista yksi hakija täytti säädetyt kelpoisuusehdot ja kolme sijaispätevän kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura -rekrytointijärjestelmästä. 

Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella kaksi hakijaa. Haastattelijoina toimivat asiakasohjauksen esimies sekä asiakasohjaaja. Haastattelun jälkeen kelpoinen hakija vetytyi.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailujen perusteella sopivin määräaikaiseen virkaan on Sirkku Paajanen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa. Virkaa täytettäessä on noudatettava perustuslain 125 §:ssä säädettyjä yleisiä virkanimitysperusteita, jotka ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

•    määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.11.2022-31.10.2023 Sirkku Paajanen.
•    päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
•    viran koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta. 

Allekirjoitus

Leena Säkäjärvi, asiakasohjauksen päällikkö 

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut