§ 87 Yksityisen sosiaalipalvelutuottajan rekisteröinti/Tmi Fanny-Maria, Ilokiilto

Lataa 

KEUDno-2022-10885

Päätöspäivämäärä

6.10.2022

Päätöksen tekijä

kotona asumista tukevien palvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Yksityisen palvelun tuottajan, joka harjoittaa ei ympärivuorokautista sosiaalipalvelutoimintaa, on tehtävä ennen toiminnan aloittamista, olennaista muuttamista tai lopettamista kirjallinen ilmoitus sille kunnalle/kuntayhtymälle, jossa palveluja annnetaan.
Kuntayhtymän tulee hallintopäätöksellä tarkistaa, katsotaanko kotipalvelun tukipalveluja tai niihin rinnastettavia palveluja tuottavan yrityksen palvelut kuntayhtymän valvottavaksi yksityiseksi sosiaalipalveluksi.

Tmi Fanny-Maria, Ilokiilto ( Y 3294815-4) on tehnyt Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymälle ilmoituksen yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta. Ilmoitus on jätetty kirjaamoon 22.8.2022 ja sitä on täydennetty 28.8.2022. Palveluntuottaja käyttää toiminnassaan nimeä Ilokiilto. Palveluntuottaja toimii Nurmijärven alueella.

Ilmoituksen mukaan Ilokiilto tarjoaa asiakkaille iloista ja laadukasta kotisiivouspalvelua. Palvelut helpottavat asiakkaiden arkea, sekä edistävär terveyttä ja ympäristön viihtyvyyttä. Työ tehdään intohimolla jättäen jälkeen puhtaan kodin ja tyytyväisen asiakkaan. Asiakkaan kanssa tehdään aina palvelusopimus, jossa käy molemmille selvästi ilmi, mitä tehdään, milloin tehdään, minkä hintainen palvelu on ja sovitaan muista yksityiskohdista. Yritys pyörii tällä hetkellä pääosin yhden hengen työvoimalla, joten asiakas määrät pysyvät maltillisina. 

Palvelujen vastuuhenkilö on lähihoitaja Fanny Hannuksela. Palveluntuottaja toimii tässä vaiheessa yksin.

Palveluntuottajan rikosrekisteriote on tarkistettu 5.10.2022. Ote on päivätty 4.10.2022.

Asiakkuudet

  • lapsiperheet
  • vanhukset

Päätös

Ilokiilto tuottaa ainoastaan sosiaalihuoltolain (1301/2014) 14 §:n 1 momentin 5 kohdassa tarkoitettuihin kotipalveluihin kuuluvia tukipalveluja.Ilokiilto täyttää yksityisistä sosiaalipalveluista annetussa laissa ja asetuksessa (1053/2011) määritellyt edellytykset sekä muussa sosiaalihuoltoa koskevassa lainsäädännössä toiminnalle asetetut edellytykset.

Katson, että Ilokiillon palvelu kuuluu kuntayhtymän valvottavaksi yksityiseksi sosiaalipalveluksi.

Päätös on voimassa 6.10.2022 alkaen toistaiseksi.

Palveluntuottajan tulee ilmoittaa kuntayhtymälle toiminnan mahdollisista muutoksista, lopettamisesta tai vastuuhenkilöiden muuttumisesta.

Allekirjoitus

Minna Koivumäki, Kotona asumista tukevien palvelujen päällikkö

Organisaatiotieto

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut