§ 6 Vuokrasopimus, ikäihmisten päivätoimintakerho, Hirvitalo, Mäntsälä

Lataa 

KEUDno-2022-11028

Päätöspäivämäärä

28.9.2022

Päätöksen tekijä

tilahallintapäällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

 

Kuvaus

Mäntsälän päivätoiminnan ostot lopetettiin vuonna 2021. Ikääntyneiden toimintakerhot oli tarkoitus käynnistää tuottavuusohjelman mukaan yhteiskäyttötiloissa. Toimintakerhon asiakasryhmän erityistarpeet asettivat tiloille vaatimuksia, joita yhteiskäyttötiloissa ei ole tällä hetkellä tarjolla. Toimintaan sopivat tilat löytyivät Hirvitalon (Kivistöntie 16) yhteisöllisestä asumisyhteisöstä. 

Geriatrisen keskuksen toimintakerho on tarkoitettu paljon tukea tarvitseville omaishoidon ja muistihoidon asiakkaille, jotka eivät kykene osallistumaan itsenäisesti tai tuettuna muihin tarjolla oleviin virkistyspalveluihin. Toimintakerhot ovat osa Geriatrisen keskuksen omaishoidon kokonaisuutta ja toiminnalla mahdollistetaan omaishoitajalle omaa-aikaa ja lepohetkiä ja tuetaan omaishoidon ja muistihoidon asiakkaan kotona asumista. Toimintakerho toimii kerran viikossa. Keusoten on mahdollista tuoda muutakin toimintaa tähän tilaan muuna aikana. Toimintaan vuokrattavien tilojen kuukausivuokra on 1562,50 euroa. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on 6 kk molemminpuolinen irtisanomisaika.
 

Päätös

Hallintosäännön antamin valtuuksin, päätän laatia vuokrasopimuksen Mäntsälän Kodit Oy:n kanssa kohteesta Hirvitalo, Kivistöntie 16, Mäntsälä

Allekirjoitus

Ritva Rautiainen, tilahallintapäällikkö

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut