§ 24 Kotirinteen vastaanotto- ja arviointiyksikön esimiehen virka

Lataa 

KEUDno-2022-10932

Päätöspäivämäärä

19.9.2022

Päätöksen tekijä

lastensuojelun päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän Kotirinteen vastaanotto- ja arviointiyksikön yksikön esimiehen virka on ollut haettavana ajalla 4-18.8.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana Keusoten sekä työvoimahallinnon www.sivuilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 § mukainen pätevyys, kuten sosionomi AMK tai aiempaa opistoasteen tutkintoa sekä laillistamista Suomessa.

Virkaan haki määräaikaan mennessä 8 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura rekrytointijärjestelmästä. Kaikki hakijat täyttivät säädetyt kelpoisuusehdot

Ryhmähaastatteluun kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 6 hakijaa ja tämän perusteella yksilöhaastatteluun 5 hakijaa. Haastattelijoina toimivat lastensuojelun vastaanotto- ja arviointityön palveluesimies sekä Auerkulman ja Kotirinteen yksiköiden esimiehet.

Hakemusten, haastattelujen, henkilöarviointien ja ansiovertailujen perusteella sopivin henkilö kuntayhtymän Kotirinteen yksikön esimiehen virkaan on Antti Sadeharju. Antti Sadeharju on työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksytyn lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

•  Kotirinteen vastaanotto- ja arviointiyksikön esimiehen virkaan valitaan Antti Sadeharju. Yksikön esimiehen viran hoito alkaa 12.9.2022
•  päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
•  viran koeaika on kuusi kuukautta.

Allekirjoitus

Suvi Salin, lastensuojelun päällikkö

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut