§ 48 Päätös Titania- Apotti-integraation ja siihen liittyvän asiantuntijatyön hankinnasta Sarastia Oy:ltä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän Apotti-käyttöönottoa varten

Lataa 

KEUDno-2020-333

Päätöspäivämäärä

12.6.2020

Päätöksen tekijä

tieto- ja digijohtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 10.12.2019 § 178, Yhtymävaltuusto 9.12.2019 § 46)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän delegointisääntö

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä perustettiin 1.1.2018. Keski-Uudenmaan sote (Keusote) järjestää kaikki julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä kuuden kunnan alueella Keski-Uudellamaalla. Kuntayhtymässä ovat mukana Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.  Tuotannon siirto tapahtui 1.1.2019. Keusoten Tietohallinto vastaa omistajakuntien sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-palveluista. 

Keusote on ottamassa Apotti-järjestelmän käyttöön, ja tarvitsee siihen liittyen integraatioita niihin nykyjärjestelmiin, joiden toiminnallisuutta Apotti ei korvaa.

Sarastia Oy tuottaa Keusotelle talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Tämä sisältää myös Titania-työvuorosuunnittelujärjestelmän käytön, jonka se alihankkii CGI Oy:ltä. Titania-järjestelmä integroidaan Apottiin. Tästä asiantuntijatyöstä ja myös integraation vuotuisesta ylläpitokustannuksesta on saatu tarjous 3.2.2020. Tarjouksessa käyttöönottoprojektin asiantuntijatyön kokonaisarvio on 14 883 € ja integraation vuosittainen käyttömaksu 6281,04 €/v. 4 vuoden kokonaiskustannukset ovat 40 007,16 €.

Liitteet
Sarastia Oy tarjous Titania – Apotti -integraatiosta ja siihen liittyvästä asiantuntijatyöstä liitteineen
 

Päätös


Päätän tilata Titania-integraation Apotti-järjestelmään Sarastia Oy:ltä oheisen tarjouksen ja sen liitteiden mukaisesti.

Allekirjoitus

Antti Ylä-Jarkko tietohallintojohtaja

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut