§ 1 Sosiaaliohjaajan määräaikainen virka maahanmuuttopalvelut

Lataa 

KEUDno-2022-10718

Päätöspäivämäärä

26.8.2022

Päätöksen tekijä

aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelujen koordinoiva esimies

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymän sosiaaliohjaajan määräaikainen virka (12kk)on ollut haettavana kahdesti: 16.-30.6. sekä 15-27.7.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana kuntayhtymän kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosionomin kelpoisuus sekä soveltuvuus tehtävään. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelijat.

Virkaa haki yhteensä 15 hakijaa (7 ja 9 hakijaa, joista yksi hakija oli jättänyt hakemuksensa tuplasti),. Hakijoista 6 hakijaa ei täyttänyt säädetyttyjä kelpoisuusehtoja. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura -rekrytointijärjestelmästä. Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 3 hakijaa. Haastattelijoina toimivat aikuissosiaalityön esihenkilö sekä sosiaalityöntekijä.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailujen perusteella sopivin kuntayhtymän sosiaaliohjaajan määräaikaseen virkaan on Niko Riikonen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa. Virkaa täytettäessä on noudatettava perustuslain 125 §:ssä säädettyjä yleisiä virkanimitysperusteita, jotka ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

•    sosiaaliohjaajan määräaikaiseen virkaan valitaan Niko Riikonen.
•    viran hoito alkaa sopimuksen mukaan.
•    päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
•    viran koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

Allekirjoitus

Hanne Niemi, koordinoiva esimies, Aikuisten sosiaalipalvelut ja työhönkuntoutus

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut