§ 6 Sosiaaliohjaajan määräaikainen virka, vammaispalvelut

Lataa 

KEUDno-2021-23314

Päätöspäivämäärä

12.7.2022

Päätöksen tekijä

vammaispalvelujen koordinoiva esimies (alle 25-vuotiaat)

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 27.8.2021 § 111)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymän sosiaaliohjaajan määräaikainen virka on ollut haettavana 2-16.12.2021 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana kuntayhtymän kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosionomin tutkinto(sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annettu laki 817/2015)

Virkaa haki määräaikaan mennessä 8 hakijaa, joista 7 hakijaa täytti säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura -rekrytointijärjestelmästä. 

Haastatteluihin kutsuttiin hakemuksien ja ansiovertailun perusteella 2 hakijaa. Haastattelijoina toimivat sosiaalityön esimiehet

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailujen perusteella sopivin kuntayhtymän sosiaaliohjaajan määräaikaiseen virkaan on Sanna Simanainen. Valittu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna ollutta virkaa. Virkaa täytettäessä on noudatettava perustuslain 125 §:ssä säädettyjä yleisiä virkanimitysperusteita, jotka ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virassa noudatetaan kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

•    määräaikaiseen virkaan (14.2.2023 asti) valitaan Sanna Simanainen
•    viran hoito alkaa sopimuksen mukaan.
•    päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
•   virassa noudatetaan koeaikaa

Allekirjoitus

Petra Katilainen, vammaispalvelun koordinoiva esimies

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut