§ 11 Sosiaalityöntekijän virat, asiakasohjaus lapsiperheiden neuvonta ja sosiaalipäivystys

KEUDno-2022-9904

Päätöspäivämäärä

23.5.2022

Päätöksen tekijä

asiakasohjauksen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymän kaksi vakituista sosiaalityöntekijän virkaa on ollut haettavana 14.4-28.4.2022 välisen ajan. Virka on ollut ulkoisesti haettavana kuntayhtymän kotisivuilla sekä ulkoisilla rekrytointisivustoilla. Viran kelpoisuusehtona oli sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän tutkinto. Huomioimme haussa myös kelpoisten hakijoiden puuttuessa alan opiskelijat. 

Virkaa haki määräaikaan mennessä kaksi hakijaa, joista molemmat hakijat täytti säädetyt sijaispätevän kelpoisuusehdot. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot löytyvät kokonaisuudessaan Laura -rekrytointijärjestelmästä. Molemmat hakijat haastateltiin asiakasohjauksen esimiehen toimesta.

Hakemusten, haastattelujen perusteella määräaikaisin virkoihin valitaan Laura Kauppi ja Johanna Virman. Virkaa täytettäessä on noudatettava perustuslain 125 §:ssä säädettyjä yleisiä virkanimitysperusteita, jotka ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu henkilö esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Päätös

Päätän, että:

•    määräaikaisiin virkoihin (12kk) valitaan Laura Kauppi sekä Johanna Virman
•    viran sijaisuudet alkavat 1.7.2022.
•    päätös on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittava henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.
•    viran koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta

Allekirjoitus

Leena Säkäjärvi, asiakasohjauksen päällkkkö

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut