§ 43 Yksityisen sosiaalipalvelutuottajan rekisteröintiITmi Salon Victoria Blom/Kotirinki

KEUDno-2022-9652

Päätöspäivämäärä

3.5.2022

Päätöksen tekijä

kotona asumista tukevien palvelujen päällikkö

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Kuvaus

Yksityisen palvelun tuottajan, joka harjoittaa ei ympärivuorokautista sosiaalipalvelutoimintaa, on tehtävä ennen toiminnan aloittamista, olennaista muuttamista tai lopettamista kirjallinen ilmoitus sille kunnalle/kuntayhtymälle, jossa palveluja annnetaan.
Kuntayhtymän tulee hallintopäätöksellä tarkistaa, katsotaanko kotipalvelun tukipalveluja tai niihin rinnastettavia palveluja tuottavan yrityksen palvelut kuntayhtymän valvottavaksi yksityiseksi sosiaalipalveluksi.

Tmi Salon Victoria Blom/Kotirinki Nurmijärvi/Klaukkala (Y 1849600-8) on tehnyt Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymälle ilmoituksen yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta. Ilmoitus on jätetty kirjaamoon 30.3.2022.

Palvelut:

Kotipalvelun tukipalveluita asiakkaan kotiin tuotettuna;siivous ja puhtaanpito, pyykinpesu ja vaatehuolto, kauppa-apu sekä avustamista ruoanlaitossa ja uIkoilussa.

Asiakkuudet:

Vanhukset 1-15 asiakasta

Kotirinki on kotisiivous ja kotipalvelun tukipalveluita yksityisille asiakkaille tuottava Kotirinki-ketju ja Tmi Salon Victoria Blom on sen palvelutuottaja. Kotirinki Oy on v. 2002 kehittänyt, testannut ja tuotteistanut palvelukonseptin, jonka se omistaa ja jonka toteutumista se ohjaa ja valvoo. Palveluntuottaja tuottaa palveluja yhteistyösopimukseen perustuen Kotirinki Oy:n asiakkaille. Kotirinki kouluttaa ja tukee  yrittäjää koko yrittäjyyden ajan ja valvoo työn lopputulosta.

Kotirinki-ketju tarjoaa kattavat tietojärjestelmät ja testatun toimintamallin palveluntuottajan käyttöön. 

Päätös

Tmi Salon Victoria Blom -Kotirinki Nurmijärvi/Klaukkala tuottaa ainoastaan sosiaalihuoltolain (1301/2014) 14 §:n 1 momentin 5 kohdassa tarkoitettuihin kotipalveluihin kuuluvia tukipalveluja. Tmi Salon Victoria Blom täyttää yksityisistä sosiaalipalveluista annetussa laissa ja asetuksessa (1053/2011) määritellyt edellytykset sekä muussa sosiaalihuoltoa koskevassa lainsäädännössä toiminnalle asetetut edellytykset.

Katson, ettäTmi Salon Victoria Blomin palvelu kuuluu kuntayhtymän valvottavaksi yksityiseksi sosiaalipalveluksi.

Päätös on voimassa 1.5.2022 alkaen toistaiseksi.

Palveluntuottajan tulee ilmoittaa kuntayhtymälle toiminnan mahdollisista muutoksista, lopettamisesta tai vastuuhenkilöiden muuttumisesta.

Allekirjoitus

Minna Koivumäki, Kotona asumista tukevien palvelujen päällikkö

Organisaatiotieto

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut