§ 11 Kotiapupalvelun palvelusetelituottajaksi hyväksyminen/Aino Kotihoitajat Järvenpää Oy

Lataa 

KEUDno-2021-9673

Päätöspäivämäärä

7.5.2021

Päätöksen tekijä

kotona asumista tukevien palvelujen koordinoiva esimies, kotona asumisen tukipalvelut

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän Hallintosääntö (Yhtymävaltuusto 19.12.2019 § 22).
Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden toimintasääntö 33 § (Kuntayhtymän johtaja 23.1.2020§ 161).

Päätös

Päätän, että Aino Kotihoitajat Järvenpää Oy hyväksytään kotiapupalvelun palvelusetelituottajaksi ja merkitään sähköiseen Effector-järjestelmään, jonka jälkeen yrityksenne tulee näkyviin asiakkaalle palveluntuottajavertailuun palse.fi -portaaliin. 

Palvelutuottajan tiedot julkaistaan palvelutuottajarekisterissä www.palse.fi
Palveluntuottajan tulee pitää yritystään koskevat tiedot ajan tasalla palse.fi-portaalissa. Omavalvontasuunnitelma on päivitettävä vuosittain.

Palvelutuottaja on palvelusetelijärjestelmän puitteissa palvelua tuottava, yksityisistä sosiaalipalveluista annetun lain (922/2011) mukainen palvelun tuottaja. Palveluntuottaja sitoutuu täyttämään palvelusetelilain (569/2009) 5 §:n mukaiset yleiset ehdot sekä kaikessa toiminnassaan noudattamaan Keusoten palveluseteleille vahvistamaa yleistä sääntökirjaa ja Kotiapupalvelun sääntökirjaa.

HUOMIOITAVAA

Yrityksenne on tietomme mukaan rekisteröity ennen vuotta 2019 Järvenpään ja Tuusulan kuntien yksityisen palveluntuottajien rekisteriin.

Toivomme, että teette rekisteröimisilmoituksen Keusoteen tämän vuoden loppuun mennessä, koska Keusotella ei ole käytössään kuntien rekisteröintipäätöksiä. Näin rekisteröinti on ajan tasalla toiminta-alueellanne.

Allekirjoitus

Marjana Siponen, Koordinoiva esimies, Kotona asumista tukevat palvelut

Organisaatiotieto

Ikäihmisten ja vammaisten palvelut