Yhtymähallitus, kokous 20.2.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 23 Yhtymähallitus / Kokouksen avaus, kokouksen laillisuuden ja päätövaltaisuuden toteaminen, kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Perustelut

Todetaan Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän yhtymähallituksen kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätetään, että kokouksen pöytäkirja tarkastetaan 25.2.2020 ja että pöytäkirja on julkisesti nähtävillä tarkastusta seuraavana arkipäivänä yleisessä tietoverkossa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Pirjo Laitinen-Parkkonen, kuntayhtymän johtaja, pirjo.laitinen-parkkonen@keusote.fi

Hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Suoritetaan nimenhuuto ja todetaan läsnäolijat. Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valitaan tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi Virpi Räty ja Juha Virkki.

Päätös

Hyväksyttiin esityksen mukaan. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Virpi Räty ja Päivi Liu.

Ennen varsinaisten kokousasioiden käsittelyä Hyvinkään Akuutin tulosyksikön johtaja Juha Valli esitteli Apotin käyttöönottoa, tietohallintojohtaja Antti Ylä-Jarkko mahdollisen Apotin käyttöönoton aikataulua sekä kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen henkilöstöjohtajan valintatilannetta (Päivi Autere ei ollut läsnä tämän asian käsittelyn aikana).