Henkilöstöjaosto, kokous 16.9.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 38 Toimintamalli poislähtevien työntekijöiden lähtöhaastattelussa

KEUDno-2020-3706

Valmistelija

  • Virpi Kolehmainen, palvelussuhdepäällikkö, virpi.kolehmainen@keusote.fi

Perustelut

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymältä pois lähteviltä työntekijöiltä pyydetään palautetta palvelussuhteen ajasta lähtökyselyllä. Lähtijän näkemykset ovat arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseksi ja työntekijäkokemuksen kartoittamiseksi.

Työntekijöillä on mahdollisuus antaa palautetta sähköisellä lähtökyselyllä. Lähtökysely on sähköinen ja henkilöstön saatavilla Keunetissa. Esimiehet ohjaavat osaltaan lähteviä työntekijöitä lähtökyselyn täyttämiseen.

Kuntayhtymän ylimmän johdon rekrytoinneista vastaa yhtymähallitus. Ylimmän johdon palvelusuhteen päättyessä, lähtökysely toteutetaan henkilöstöjaoston haastatteluna. Haastattelu on luottamuksellinen.

Keski-uuden sote kuntayhtymässä hyödynnetään lähtijöiden antamaa palautetta. Yhteenvetoraportit toimitetaan kunkin palvelualueen käyttöön. Lisäksi palautteista tehdään kooste vuosittain Keusoten henkilöstökertomukseen. Palvelualueiden yhteenvedot käsitellään johtoryhmässä ja yhteistoimintaelimissä. Jos jokin palaute edellyttää välitöntä käsittelyä, se käydään läpi ao. esimiehen tai palvelujohtajan kanssa henkilöstöpalvelujen toimesta.

Palvelussuhdepäällikkö esittelee asiaa kokouksessa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Monica Hostio, henkilöstöjohtaja, monica.hostio@keusote.fi

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.