§ 128 Tutkimuslupahakemus/Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen liikunnan avulla - ohjausvideo perhevalmennukseen

Lataa 

KEUDno-2022-11882

Päätöspäivämäärä

23.12.2022

Päätöksen tekijä

kuntayhtymän johtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Hallintosäännön § 18 kohdan 4 mukaan kuntayhtymän johtaja päättää luvan antamisesta tieteellisiin tutkimuksiin ja tietojen luovuttamisesta tähän tarkoitukseen

Kuvaus

Opinnäytetyön tarkoituksena on tuottaa ohjausvideo Keusoten perhevalmennukseen aiheesta "Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen liikunnan avulla". Opinnäytetyön tavoitteena on tehdä hyödyllinen ohjausvideo, joka lisää kohderyhmän tietoa raskaudesta palautumisesta liikunnan avulla ja motivoi heitä liikkumaan synnytyksen jälkeen. Opinnäytetyö on toiminnallinen opinnäytetyö eli opiskelijat tekevät ohjausvideon ja lisäksi opinnäyteraportin. Video ja kyselylomake lähetetään palautteen keräämistä varten kohderyhmälle eli ensisynnyttäjille, jotta opiskelijat voivat arvioida tavoitteiden saavuttamista. Vaihtoehtoisesti opiskelijat lähettävät videon arvioitavaksi terveydenhoitajille, mikäli palautteen keruu ei onnistu kohderyhmältä. 

Päätös

Myönnän tutkimusluvan Minna Hiltusen ja Janita Telirannan tutkimukseen Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen liikunnan avulla - ohjausvideo perhevalmennukseen.

Tutkimuslupa on voimassa 31.3.2023 saakka.

Allekirjoitus

Pirjo Laitinen-Parkkonen, kuntayhtymän johtaja

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut