§ 123 Tutkimuslupahakemus/Omavalvonnan toimeenpanon haasteet ja organisaation tuki omavalvontatyölle asumispalveluyksiköissä

Lataa 

KEUDno-2022-12045

Päätöspäivämäärä

16.12.2022

Päätöksen tekijä

kuntayhtymän johtaja

Päätöksen peruste

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän hallintosääntö (Yhtymähallitus 25.5.2021 § 70, Yhtymävaltuusto 10.6.2021 § 22)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintasääntö (kuntayhtymän johtaja 31.1.2022 § 12)

Hallintosäännön § 18 kohdan 4 mukaan kuntayhtymän johtaja päättää luvan antamisesta tieteellisiin tutkimuksiin ja tietojen luovuttamisesta tähän tarkoitukseen

Kuvaus

Tutkimuksen tarkoituksena on kuvata omavalvonnan toimeenpanon haasteita ja organisaatioiden tukea omavalvontatyölle iäkkäiden asumispalveluyksiköissä. Lisäksi tarkoituksena on kehittää malli organisaation tuesta omavalvontatyölle. Tavoitteena on tuottaa tietoa, jota voidaan hyödyntää omavalvonnan kehittämisessä, sekä sen myötä palvelujen laadun ja asiakasturvallisuuden varmistamisessa iäkkäiden asumispalveluissa.

Aineisto kerätään puolistrukturoiduin haastatteluin, jotka toteutetaan Teams-videoneuvotteluyhteydellä. Aineisto analysoidaan hyödyntäen Grounded theory lähestymistapaa Dimensioanalyysiä.

Päätös

Myönnän tutkimusluvan Outi Kiljusen tutkimukseen Omavalvonnan toimeenpanon haasteet ja organisaation tuki omavalvontatyölle asumispalveluyksiköissä.

Tutkimuslupa on voimassa 30.6.2024 saakka.

 

Allekirjoitus

Pirjo Laitinen-Parkkonen, kuntayhtymän johtaja

Organisaatiotieto

Yhtymän johto sekä strateginen kehittäminen ja tukipalvelut